Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger i webshoppen og Google Analytics til sitestatistik. 

Stokke Center Logo  

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%    KIG IND TIL STOKKE CENTER AARHUS HVIS DU HAR BRUG FOR EN SUNDERE SIDDESTILLING  VI HAR DET STØRSTE UDVALG I AKTIVE SIDDE MØBLER.- LYT TIL DIN KROP - SÅ VI PRØVER SAMMEN AT FINDE DINE OPTIMALE  SIDDESTILLINGER                                                                      VORE PRISER & GARANTIVILKÅR TÅLER ALLE SAMMENLIGNINGER. HJERTELIG VELKOMMEN HOS OS - VI HAR MERE END 25 ÅR´S ERFARING-%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% Det moderne menneske bruger mange timer siddende i "aktive" stole med varierende siddestillinger tilpasset menneskets anatomi. Stolene aflaster fastlåste siddevaner og reducerer gener og smerter fra faste siddestillinger. Der er kun en måde at opdage fordelen ved vores ergonomiske stole på, og der er ved at prøve dem i en kortere periode. Kom ind og tal med os. Så vi kan finder ud af det

NB. VED SAMTLIGE KØB AF LÆNESTOLE FØLGER DER EN JULEGAVE MED I KØBET. ( EN PUDE MED NATURFYLD BETRUKKET I ULD-STOF )  ( værdi     =     DDK       399,- )

 
Se her 8 stk. lettere brugt Invite i sort læder til en meget lav pris

Til næste år vil prisen på Date og Invite stige voldsomt.    Se vedr. Date    Se vedr. Invite                                           %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Stokke Tripp Trapp

 Vi har alle farver på lager
 
Vi har den bedste pris     DDK        1 280,- 
 
Vi har komplet udvalg i tilbehør til Tripp Trapp 
Tripp Trapp stolen er den mest brugte børnehøjstol i hele verden med sine mere en 10 mil. producerede enheder. Forklaringen på dens succes er nytænkning og innovation. 
 
 Tripp Trapp Storm.jpgTripp Trapp Forest green.jpgtripptrapppink.jpg
 
 
2x50jpg.jpg 
VARIER COMFORT STOLE
 
Den menneskelige krop er den ultimative bevægelse maskine. Med mere end 360 led og 640 muskler , er vores kroppe lavet til bevægelse.
Bevægelse er centralt for al menneskelig aktivitet.
 
BEVÆGELSE ER DERFOR EN FORUDSÆTNING FOR AT VI TRIVES
 

Kampagne på Varier Move stolen fortsætter. Vi har nu på kampagne versionen sænket prisen til det niveau den var på for 5 år siden.

Et siddende liv er blevet en realitet for flere og flere af os. Vi er også blevet mere bevidste om bivirkningerne ved et stillesiddende arbejde og hvad det gør ved os. Heldigvis, så skal der kun få ændringer til for at vi kan få et mere aktivt liv og det selv bag skrivebordet.
 

Kampagne pris  på Move nu som for 5 år siden DDK   3 090,-  inkl. moms

 
 
 

Variable Balans

Variable Balans er stolen som man hurtigt vænner sig til. Efter at have siddet på den i bare nogle få dage, så vil man aldrig gå tilbage til den traditionelle måde at sidde på.

Pris fra DDK 2.690,- inkl. moms